prikaz prve stranice dokumenta Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije

Krušić, Tomislav
Edward Bernays University of Applied Sciences
Department of Communications and Media

Cite this document

Krušić, T. (2019). Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije (Undergraduate thesis). Zagreb: Edward Bernays University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Krušić, Tomislav. "Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije." Undergraduate thesis, Edward Bernays University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Krušić, Tomislav. "Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije." Undergraduate thesis, Edward Bernays University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Krušić, T. (2019). 'Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije', Undergraduate thesis, Edward Bernays University of Applied Sciences, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Krušić T. Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije [Undergraduate thesis]. Zagreb: Edward Bernays University of Applied Sciences; 2019 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

T. Krušić, "Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije", Undergraduate thesis, Edward Bernays University of Applied Sciences, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Please login to the repository to save this object to your list.