prikaz prve stranice dokumenta Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije

Krušić, Tomislav
Veleučilište Edward Bernays
Katedra za komunikologiju i medije

Citirajte ovaj rad

Krušić, T. (2019). Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Edward Bernays. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Krušić, Tomislav. "Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije." Završni rad, Veleučilište Edward Bernays, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Krušić, Tomislav. "Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije." Završni rad, Veleučilište Edward Bernays, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Krušić, T. (2019). 'Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije', Završni rad, Veleučilište Edward Bernays, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Krušić T. Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Edward Bernays; 2019 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

T. Krušić, "Mediji, kultura, hrana i kuhanje kao nove medijske i kulturne senzacije", Završni rad, Veleučilište Edward Bernays, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:656247

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.