prikaz prve stranice dokumenta Izazovi kriznog komuniciranja u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Izazovi kriznog komuniciranja u prehrambenoj industriji

Takahashi, Marta
Veleučilište Edward Bernays
Katedra za odnose s javnošću

Citirajte ovaj rad

Takahashi, M. (2016). Izazovi kriznog komuniciranja u prehrambenoj industriji (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Veleučilište Edward Bernays. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:315923

Takahashi, Marta. "Izazovi kriznog komuniciranja u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište Edward Bernays, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:315923

Takahashi, Marta. "Izazovi kriznog komuniciranja u prehrambenoj industriji." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište Edward Bernays, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:315923

Takahashi, M. (2016). 'Izazovi kriznog komuniciranja u prehrambenoj industriji', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište Edward Bernays, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:315923

Takahashi M. Izazovi kriznog komuniciranja u prehrambenoj industriji [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Veleučilište Edward Bernays; 2016 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:315923

M. Takahashi, "Izazovi kriznog komuniciranja u prehrambenoj industriji", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište Edward Bernays, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:233:315923

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.